Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Με το ένα χέρι Σαμαρά και με το άλλο Βενιζέλο...

Τα κουρελια  τραγουδαμε ... ακομα...
Εντός 60 ημερών η κυβέρνηση θα έχει επιλύσει το ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης του συνόλου των ελλήνων, παρέχοντας φαρμακευτική περίθαλψη και στους ανασφάλιστους, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό σημαίνει ότι το ζήτημα μπορεί να λυθεί και σε λιγότερο από 60 μέρες. Αλλά όχι πριν τις 25 Μαΐου γιατί το χρονικό διάστημα μέχρι τότε είναι μικρό και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν προλαβαίνει. Έχει δουλειές.
Επίσης μετά τις εκλογές η κυβέρνηση θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας βρίσκοντας δουλειά στους άνεργους, των ασφαλιστικών ταμείων γεμίζοντας τα με ζεστό χρήμα και των άστεγων χαρίζοντας τους σπίτια. Αλλά όλα αυτά θα συμβούν μετά τις εκλογές. Άλλωστε μέχρι τις εκλογές έμειναν μόνο δύο εβδομάδες οπότε εκ των πραγμάτων ο πρωθυπουργός δεν προλαβαίνει να λύσει τα προβλήματα. Μην ξεχνάς ότι ο Αντώνης Σαμαράς χρειάστηκε δυο ολόκληρα χρόνια για να τα κάνει σκατά οπότε μη ζητάς σε δυο εβδομάδες να τα καθαρίσει. Ακόμα και επικοινωνία με τον θεό να έχεις, τέτοια θαύματα δεν γίνονται.
 
Εκτός από τα προβλήματα που έχει σχεδιάσει να λύσει ο πρωθυπουργός μετά τις εκλογές, μπορεί να λύσει και άλλα που δεν έχει προγραμματίσει ακόμα. Σε γενικές γραμμές , μετά τις εκλογές, ο πρωθυπουργός δεν θα προλαβαίνει να λύνει προβλήματα.
 
Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να δείξεις έμπρακτα ότι πραγματικά θες ο Αντώνης Σαμαράς να λύσει τα προβλήματα, ψηφίζοντας Ν.Δ. σε όλες τις εκλογές.
 
Αν θες να μείνουν άλυτα τα προβλήματα τότε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
 
Επίσης, αν θες τα προβλήματα να λυθούν γρηγορότερα, αλλά όχι πριν τις 25 Μαΐου, θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να έχει και έναν βοηθό. Και ποιος είναι καταλληλότερος από τον Ευάγγελο Βενιζέλο; Γι’ αυτό μην ψηφίσεις μόνο Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές. Ψήφισε και Ευάγγελο Βενιζέλο. Το ίδιο είναι και δεν κοστίζει παραπάνω.
 
Αλλιώς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος  το ξεκαθάρισε. Αν η Ελιά δεν λάβει ικανοποιητικό ποσοστό στις ευρωεκλογές τότε θα φύγει από την συγκυβέρνηση, θα πέσει η κυβέρνηση, θα διεξαχθούν εκλογές, θα εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ή να γίνουμε Ουκρανία και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ή να επικρατήσει χάος χωρίς να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ή να φύγουμε από την Ευρώπη και να κολλήσουμε σε καμιά άλλη ήπειρο. Ή , στην χειρότερη περίπτωση, μπορεί να συμβούν όλα μαζί.
 
Γι’ αυτό ρε κουτά, στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε με το ένα χέρι Αντώνη Σαμαρά και με  το άλλο Ευάγγελο Βενιζέλο. Και το ίδιο επαναλαμβάνουμε στις 25 Μαΐου. Και όποτε άλλοτε χρειαστεί.
(Το νου σας, με το ένα χέρι Αντώνη Σαμαρά και με το άλλο χέρι Ευάγγελο Βενιζέλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων