Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς αγαπάει τους ανθρώπους...

Τα κουρελια τραγουδαμε ... ακομα...
Στην ιερά αρχιεπισκοπή Αθηνών βρέθηκε ο πρωθυπουργός όπου είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε ημερίδα σχετικά με το κοινωνικό έργο της εκκλησίας και ταυτόχρονα να επικοινωνήσει με τον θεό. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Με ευκαιρία την ημερίδα ο πρωθυπουργός, για ακόμα μία φορά, αποκάλυψε το ανθρώπινο του πρόσωπο δείχνοντας τον πραγματικό Αντώνη Σαμαρά. Τον Αντώνη, τον άνθρωπο.
 
 Όπως τόνισε , τα πάντα μπορεί να αναβάλλει ακόμα και να συναντήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αυτό όμως που δεν μπορεί να αναβάλει με τίποτα είναι να αγαπήσει τον πλησίον του. Όπως πολύ γλαφυρά περιέγραψε, έστω και αν μια μέρα δεν αγαπήσει τον πλησίον του , νιώθει μισός άνθρωπος. Γι’ αυτό αγαπάει καθημερινά τους πάντες με αδυναμία στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους.  Και όσο είναι πρωθυπουργός ορκίστηκε να συνεχίσει να μας αγαπάει. Μαζί με την εκκλησία η οποία αγαπάει τον πλησίον της περίπου όσο και ο Αντώνης Σαμαράς. Λίγο ακόμα και θα τον φτάσει.
 
Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς  αγαπάει τόσο πολύ τους Έλληνες που δεν τους βλέπει σαν αριθμούς αλλά ως ανθρώπους. Γιατί όταν ο Αντώνης Σαμαράς απολύει εργαζόμενους δεν τους απολύσει ψυχρά, σαν απλούς αριθμούς, 2500 εκπαιδευτικούς, 2500 σχολικούς φύλακες, 2500 εργαζόμενους στην ΕΡΤ, εκατοντάδες καθαρίστριες και πάει λέγοντας. Ο Αντώνης Σαμαράς απολύει ανθρώπους.  Τον Δημήτρη, τον Κώστα, την Μαρία…  και τις οικογένειες τους.
 
Γι’ αυτό όταν κάποιος άγνωστος σου τρίψει το χαρτί της απόλυσης στη μούρη, είναι γιατί τον άγγιξε η αγάπη του Αντώνη Σαμαρά.
 

(Καλή η αγάπη του Αντώνη Σαμαρά αλλά μετά σε πονάει ο κώλος σου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων