Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η αλήθεια για τη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή...



left.gr...
Οι υπόγειες αλλά και οι λιγότερο σκοτεινές διασυνδέσεις της κατά Καρατζαφέρη πολυκατοικίας
 Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσει μετριοπαθείς ψηφοφόρους που την εγκαταλείπουν και να ψαρέψει μέρος της αδιευκρίνιστης ψήφου, η κυβέρνηση επανέφερε χθες τη θεωρία των δύο άκρων, με στόχο να γίνει η ψήφος της Χ.Α. πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην επίθεση λάσπης χρησιμοποιούν είτε γραφικούς τύπους όπως ο κ. Γούδης είτε την αυτονόητη προσπάθεια να συρρικνωθεί η εκλογική απήχηση των νεοναζί εγκληματιών (προσπάθεια που κάνουν και όσοι, όπως πχ ο κ. Καμίνης, συμμετέχουν στον ανήθικο πόλεμο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ). Ξεχνούν όμως τη συνεργασία της ΝΔ με τους νεοναζί για την εξυπηρέτηση μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, τη στήριξη της ΧΑ σε υποψηφίους της ΝΔ και τις υπόγειες σχέσεις των δύο διαμερισμάτων της περίφημης πολυκατοικίας

Αυτοί που έβαζαν Μπαλτάκους σε νευραλγικές θέσεις της συγκυβέρνησής τους και κατόπιν παρέπεμπαν στις καλένδες το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να συζητηθεί στη Βουλή αυτό το πλήγμα στη Δημοκρατία , αυτοί που διερευνούσαν δυνατότητες κυβερνητικής συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή, αυτοί που τα άκρα με τα οποία ο Κώστας Καραμανλής αρνούταν να συνεργαστεί τα έκαναν υπουργούς της συγκυβέρνησής τους, αυτοί που στη Βουλή ψήφιζαν μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την υπεράσπιση διαπλεκόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων (τραπεζιτών, εφοπλιστών κ.λπ), αυτοί που πριν την δολοφονία του Φύσσα έκαναν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα των νεοναζί,
αυτοί που για ψηφιφοθηρικούς λόγους υιοθέτησαν την ρατσιστική ατζέντα των νεοναζί, αυτοί που οι αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι τους λαμβάνουν σήμερα επίσημη στήριξη (Δήμος Πάτρας και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) από υποψήφιους της εγκληματικής οργάνωσης έχουν το θράσος να κατηγορούν τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι «φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή» και να μιλούν για «πρώτη φορά ναζί-Αριστερά».

Ακολουθεί η απλή (αλλά πάντα χρήσιμη) καταγραφή των σχέσεων της Χρυσής Αυγής με τη ΝΔ του Σαμαρά:

Στο Μέρος Α αποδεικνύεται ότι η ΝΔ και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής συνεργάζονται για την εξυπηρέτηση μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.  Στο Μέρος Β αποδεικνύεται ότι ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα πράγμα που το αποδεικνύει επίσης και ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει επίσημα τους υποψηφίους από τη ΝΔ σε Πάτρα και Δυτική Ελλάδα (21.5.14).
 Στο Μέρος Γ αποδεικνύονται οι σχέσεις της αστυνομίας με τη Χρυσή ΑΥΓΉ και με βουλευτές της Ν.Δ.  Μεταξύ άλλων, παρουσιάζεται απόρρητο έγγραφο της ΕΛΑΣ που αναφέρει ότι τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους».
ΜΕΡΟΣ Α'


1. Η Χ.Α. μπλοκάρει την σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σκάνδαλο της ΑΤΕ
Η Χρυσή Αυγή μπλοκάρει την σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σκάνδαλο της ΑΤΕ, ψηφίζοντας αρνητικά για τον έλεγχο της υπόθεσης, μαζί με τους βουλευτές των ΝΔ, ΔΗΜ.ΑΡ. και ΠΑΣΟΚ, που κατά τ’ άλλα αποκαλεί κλέφτες, προδότες και λαμόγια στις παραστάσεις που δίνει στη βουλή. Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, άραγε η Χρυσή Αυγή, έχει αναρωτηθεί κανείς;;; Μήπως των αγροτών ή των τραπεζιτών και των οικονομικών ελίτ;
  1. Η Χ.Α. ψηφίζει μαζί με τους συστημικούς τροπολογία για ρύθμιση χρεών των ΠΑΕ
Στις 30 Αυγούστου 2012, κατατίθεται στη βουλή, ευνοϊκή τροπολογία, για τη ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ. Με την τροπολογία αυτή, οι συστημικοί πολιτικοί δίνουν στους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες Ανώνυμων Εταιρειών, την δυνατότητα να πληρώσουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν . Την τροπολογία ψήφισαν εκτός των συστημικών κομμάτων της συγκυβέρνησης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
  1. Η συστημική Χ.Α. στηρίζει το κυβερνητικό έργο συμφωνεί με το κλείσιμο της ΕΡΤ
Απόσπασμα από ανακοίνωση:
«Την ίδια ώρα, το σήριαλ της ΕΡΤ έχει κυριολεκτικά κουράσει την ελληνική κοινωνία, μία κοινωνία που καταρρέει και αιμορραγεί. Είναι πρόκληση να παρουσιάζουν την ΕΡΤ ως μείζον θέμα μέσα στο χάος των χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων και της διαλυμένης μας οικονομίας. Ο ελληνικός λαός απαιτεί μία πραγματικά εθνική ραδιοτηλεόραση, που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εξασφαλίσει. Μία ραδιοτηλεόραση μακριά από πολιτικά συμφέροντα, χωρίς χρυσοπληρωμένα κομματόσκυλα, που θα λέει την Αλήθεια στους Έλληνες πολίτες».
  1. Η Χ.Α. είναι αντίθετη στην εθελοντική φορολόγηση των εφοπλιστών
Στις 5/11/2012, ο Γ.Γερμενής δηλώνει: “ο επιχειρηματικός κόσμος στενάζει. Ο κλάδος της ναυτιλίας έχει στηρίξει την ελληνική οικονομία κατά το παρελθόν, εσείς πάλι συμβάλλετε καθοριστικά στην καταστροφή του”. Η παραπάνω αγωνία εκφράζεται από τη Χ.Α. κατά τη συζήτηση στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για την “οικειοθελή συνεισφορά”  από τη φορολόγηση των εφοπλιστών.
  1. Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της ενίσχυσης των ναυτιλιακών συμφερόντων
Σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χ.Α. Κουζήλος, στις 25/1/13, ζητά από την ελληνική Κυβέρνηση την στήριξη των ναυτιλιακών εταιρειών.
  1. Η κυβέρνηση ακόμη και σήμερα δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή οικονομικής παροχής από τους έλληνες εφοπλιστές.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «Η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην υπογραφή των απαραίτητων υπουργικών αποφάσεων και την έκδοση των εγκυκλίων, για να ξεκινήσει η καταβολή της οικονομικής παροχής της ναυτιλιακής κοινότητας για την αντιμετώπιση της κρίσης, παρότι έχουν παρέλθει περίπου πέντε μήνες μετά την ψήφιση της σχετικής διάταξης.»
  1. Η Χ.Α. ενάντια στους εργατοπατέρες της ναυπηγοεπισκευαστικής
Πληροφορία που επιβεβαιώνεται και από τους ίδιους τους χρυσαυγίτες, καθώς με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους την 1η Σεπτεμβρίου 2013 προειδοποιούν τους «εργατοπατέρες που κατήντησαν τις ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες σε αυτή την κατάσταση» ότι «εντός πολύ μικρού χρονικού διαστήματος θα υπάρξει επίσημο σωματείο της Χρυσής Αυγής και τότε αυτά που οι ίδιοι δεν τολμούσαν να κάνουν τόσα χρόνια, θα γίνουν πραγματικότητα». Δίνουν μάλιστα και ραντεβού σε λίγες μέρες στη Ζώνη για την επίσημη ανακήρυξη του σωματείου τους.
  1. Μη τολμήσετε να απεργήσετε. Κάντε ότι ζητάει ο εργοδότης
«Μη τολμήσετε να απεργήσετε. Κάντε ότι ζητάει ο εργοδότης. Αλλιώς θα χάσετε τη δουλειά σας. Η πρόταση της Ελληνικής Χαλυβουργίας προς τους εργαζόμενους (για απολύσεις και περικοπές μισθών) ήταν λογική υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά»  - Από ανακοίνωση της Χ.Α. -Πυρήνας Μαγνησίας- Ιανουάριος 2012.                                                                                       
Μέρος Β': Δηλώσεις στελεχών Ν.Δ.  (και άλλων) για τη Χρυσή Αυγή
Μπαλτάκος
Ο Τάκης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, σε συζήτηση με δημοσιογράφους στη Βουλή είχε πει μέσα στο καλοκαίρι ότι είναι «απευκταίο, αλλά όχι απίθανο το ενδεχόμενο η Ν.Δ. να υποχρεωθεί να κυβερνήσει με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής».
Φαήλος Κρανιδιώτης:
Α) Άνοιγμα της ΝΔ στη βάση της Χρυσής Αυγής  
Όπως σημειώνει : « O κύριος λόγος της στάσης μου είναι ότι η βάση των ΑΝ.ΕΛ. όπως και της Χρυσής Αυγής είναι κυρίως δικοί μας άνθρωποι. Τσαντισμένοι κεντρώοι, δεξιοί, που απηύδησαν από την παρακμή και τη φτωχοποίηση, που δεν δέχτηκαν την υποτιθέμενη real politik της Ν.Δ. απέναντι στο Μνημόνιο. Ανθρωποι της διπλανής πόρτας, που θέλουν δυναμικότερη στάση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, στα εθνικά θέματα.
Β) Τώρα που σφίξανε τα κόζα, άρθρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 30/12/12
Η Χρυσή Αυγή, στη χειρότερη περίπτωση, κάνει αντιποίηση αρχής, ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή, ήτοι έργω εξύβριση και σωματικές βλάβες. Οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της «προοδευτικιάς» δημοσιογραφίας και στις παρεμβάσεις της Κλάραμπελ και λοιπών φωταδιστών κοινοβουλευτικών του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία». Τιμωρητέα η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να χωθεί στα κενά του κράτους, αλλά είναι ανόμοιο μέγεθος με την πλημμύρα της λαθροεισβολής και την εξ αυτής εγκληματικότητα.
Π. Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή, αδελφές παρατάξεις
«Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες. Συμπλήρωσε ότι το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ και αυτό συνάγεται από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις «αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις» προς τη ΝΔ, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή». Σημείωσε ακόμη πως ο ίδιος βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.
Ν. Παναγιωτόπουλος (βουλευτής ΝΔ)  4-7-2013
Μιλώντας στο 1radio.gr ο βουλευτής είπε: «Σχετικά με τη συζήτηση περί Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να επισημάνω το εξής: η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα νεοναζί. Μπορεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. »
Μάκης Βορίδης και Φαήλος Κρανιδιώτης στην υπεράσπιση του εκδότη του «Στόχου»
Την Παρασκευή, 12/4/2013, στο εφετείο Αθήνας ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει ο εκδότης της ακροδεξιάς - νεοναζιστικής εφημερίδας «Στόχος», Σάββας Χατζηπαρασκευάς, στην καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση δύο μελών του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης.
Στο εφετείο, απόντος του Χατζηπαρασκευά, παρουσιάστηκε ως συνήγορος υπεράσπισης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Μάκης (Μαυρουδής) Βορίδης, ενώ στα έδρανα των συνηγόρων, καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας, ήταν παρών και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Φαήλος (Γαρουφαήλ) Κρανιδιώτης, δικηγόρος και του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς, πρώην στέλεχος της «Πολιτικής Άνοιξης» του Αντώνη Σαμαρά, μετέπειτα συνεργάτης του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο κόμμα «Πρώτη Γραμμή» (το οποίο είχε ιδρύσει μαζί με το «Ελληνικό Μέτωπο» του Μάκη Βορίδη), είχε συλληφθεί το 2010 στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν μαζί με στελέχη του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής, υπό την κάλυψη «επιτροπών κατοίκων», είχαν προκαλέσει ρατσιστικού περιεχομένου επεισόδια.
Βουλευτές της Ν.Δ, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, δεν ψηφίζουν υπέρ της άρσης ασυλίας Κασιδιάρη για το θέμα της Κανέλλη
Τρεις βουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το επεισόδιο με το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη.
Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη και σαφής και εκφράστηκε πλήρως τόσο στην επιτροπή όσο και στην διεξαχθείσα ψηφοφορία στην ολομέλεια, ήταν το σχόλιο της ΝΔ, όταν έγινε γνωστό ότι ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδη και ο βουλευτής Γιάννης Καράμπελας είχαν ψηφίσει κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Και ο ίδιος ο Σαμαράς, στα νιάτα του, μέλος των ταγμάτων εφόδου
Ο πρωθυπουργός την δεκαετία του '80 συμμετείχε στα ακροδεξιά «τάγματα εφόδου» της ΝΔ. Τα είχε ιδρύσει ο «φωτιά και τσεκούρι» Αβέρωφ και ο νεαρός Αντώνης πρωταγωνιστούσε σπάζοντας τζάμια, σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής. Τον Ιούλιο του 1983, μέλη της ΟΝΝΕΔ από όλη την Ελλάδα έφθασαν στη Μεσσηνία και πρωταγωνίστησαν σε αιματηρά επεισόδια με την κάλυψη της τότε ηγεσίας της ΝΔ, του προέδρου της Ευάγγελου Αβέρωφ, που δικαιολογούσε τη συγκρότηση «ομάδων κρούσης».
Πρωταγωνιστής ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός και πρόεδρος της  ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/thumbnail_250_inside/article/2014/14/151663g-averof1.jpg«Ο "ήρωας" πρωτοφανών, βίαιων επεισοδίων... βουλευτής Μεσσηνίας κ. Σαμαράς ισχυρίζεται ότι απλά διαμαρτυρήθηκε (σπάζοντας, όμως, τζάμια όπως αναφέρουν οι ανταποκρίσεις από την Καλαμάτα», έγραφε ο Ριζοσπάστης της 12ης Ιουλίου 1983.

ΜΕΡΟΣ Γ'


Α. Επεισόδια μετά την αντιφασιστική διαδήλωση την επομένη του θανάτου Φύσσα
Εθνος, 24/9/13 ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΔΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ /Χρυσαυγίτης εν δράσει μαζί με τα ΕΚΑΜ στο Κερατσίνι
Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τη δράση των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος». Από την κατασκήνωση στη Νέδα μέχρι τη γιορτή μίσους στον Μελιγαλά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη υπάρχει συνεκτικός ιστός. Στην εξάρθρωση των κυκλωμάτων αποσκοπούν κυβέρνηση και δικαστικές Αρχές.
Χρυσαυγίτης εν δράσει μαζί με τα ΕΚΑΜ στο Κερατσίνι Τις στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας αποκαλύπτει το «Εθνος», δημοσιεύοντας φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο μέλος του Πυρήνα Νίκαιας εμφανίζεται δίπλα σε δυνάμεις των ΕΚΑΜ να πετά πέτρες.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, το άτομο με το κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι είναι το ίδιο πρόσωπο που φωτογραφιζόταν παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά
Β. Προστασία χρυσαυγιτών με φυγάδευσή τους μέσα στη Βουλή/Αποκάλυψη μετά την προβολή βίντεο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ/Χατζηνικολάου
 «Περίεργες εικόνες που μυρίζουν παρακράτος»
«Τι είναι η Βουλή; Ορμητήριο και άσυλο παρακρατικών;»
«Τι είναι η Βουλή; Ορμητήριο και άσυλο παρακρατικών;» έτσι ξεκίνησε τη σημερινή του ομιλία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στο ίδιο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες βράδυ.
Ο Δ. Παπαδημούλης, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης που στόχο είχε να «χτυπηθεί το μαζικό κίνημα των Αγανακτισμένων», ενώ τόνισε πως: «Τα ντοκουμέντα μιλούν. Χθες το Alter έδειξε ομάδα κουκουλοφόρων να χαριεντίζεται και να συναλλάσσεται σε φιλικό στιλ με άνδρες των ΜΑΤ. Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι εισέρχονται στο χώρο της Βουλής. Υπάρχουν επώνυμες μαρτυρίες ότι ανήκουν στον χώρο των συγκοινωνιών και στη φασιστική άκροδεξια».
-Ο Α. Σαμαράς για το επίμαχο βίντεο
«Είδαμε περίεργες εικόνες που μυρίζουν παρακράτος, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Πρέπει ο αρμόδιος υπουργός να δώσει στη Βουλή απαντήσεις», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Τόνισε παράλληλα ότι ο κόσμος στις πλατείες είχε πρόθεση να διαδηλώσει ειρηνικά και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απέτυχε « γιατί είναι δική σας ευθύνη να τηρείτε τη δημόσια τάξη και ταυτόχρονα να προστατεύετε το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών για ειρηνική διαμαρτυρία».
«Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε μικρές ομάδες κουκουλοφόρων, πώς θα ελέγξετε το έλλειμμα και το χρέος;» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.
Η Αστυνομία προμήθευε τους χρυσαυγίτες με ασυρμάτους και κλομπς»...
http://www.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=384811&format=.jpg
Η απόρρητη έκθεση του τμήματος της ίδιας της Ελληνικής Αστυνομίας, με ημερομηνία 10/12/1999, το οποίο μιλά για στενές διασυνδέσεις των ναζιστών με την ΕΛ.ΑΣ., που δημοσιεύτηκε στα «Νέα» στις 17/4/2004
Το 2004 ήρθε στη δημοσιότητα ένα άκρως απόρρητο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας με ημερομηνία 10/12/1999. Το άκρως απόρρητο έγγραφο (δημοσιεύτηκε στα «Νέα», στις 17/4/2004), το οποίο αναφερόταν στη «Χρυσή Αυγή», ανάμεσα στα άλλα έλεγε και τα εξής:
«β) Η οργάνωση (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους.
γ) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και αποστράτους αξ/κούς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με απλούς αστυνομικούς.
δ) Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των επετείων της 17ης Νοέμβρη, αλλά και άλλων εκδηλώσεων του αριστερίστικου και αναρχικού χώρου, η αστυνομία τούς προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς, για να τους εντοπίζουν και να τους κτυπούν, εμφανιζόμενοι ως «αγανακτισμένοι» πολίτες.
(...)
στ) Τα περισσότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους».
Σε επιβεβαίωση των παραπάνω έρχεται αποκάλυψη ότι ο οδηγός του Τραγάκη είναι ναζί (27/3/14)
Τραγάκης: Δεν ήξερα - Θα απομακρυνθεί
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, ο συγκεκριμένος υπάλληλος προσελήφθη το 2012 ως μετακλητός. Όπως είπε, είναι από μα φτωχή οικογένεια στο Πέραμα και ο ίδιος ο κ. Τραγάκης δεν γνώριζε αν ήταν χρυσαυγίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων