Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ένα ακόμα «ΒΗΜΑ» προς την γελοιότητα..

sofistis...

Μέσα στη γενική κατάθλιψη μας έκαναν πάλι να γελάσουμε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της «σοβαρής» εφημερίδας το «ΒΗΜΑ» με τα αστεία τους και τον αθεράπευτο πασοκισμό τους..(Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά ο πασοκισμός).. Ο ΓΑΠ λέει δεν έσωσε μόνο τη πατρίδα από τη χρεοκοπία αλλά την έσωσε και από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα (!)
που προετοίμαζαν κάποιοι στρατηγοί, λίγο πριν τον ξαποστείλουν κλοτσηδόν από τον πρωθυπουργικό θώκο ο λαός και οι σύντροφοι του μαζί.. Η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλος αυτός τιμονιέρης κατάφερε το ακατόρθωτο. Απέτρεψε την χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή. Έβγαλε το πιστόλι πάνω στο τραπέζι και έτρεψε σε άτακτη φυγή τους κερδοσκόπους. Χώρεσε μια ολόκληρη χώρα μέσα σε ένα μικρό «τιτανικό» και ξετίναξε στα ύψη τα σπρέντς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κρίση χρέους ώστε μετά ολομόναχος, από το ακριτικό Καστελόριζο, να καταφέρει και να βάλει τη χώρα στον μηχανισμό διάσωσης πλακώνοντας, Μέρκελ, Σαρκοζί και ολόκληρη την Ευρώπη στα χαστούκια προκειμένου να τους πείσει.. Σαν έτοιμος από καιρό και θαρραλέος πρόλαβε και κουβέντιασε την παράδοση της χώρας με το ΔΝΤ, πριν τις εκλογές, όταν ακόμα «λεφτά υπήρχαν». Μέσα σε ένα μόνο χρόνο κατάφερε, διεξάγοντας απάνθρωπες και ταπεινωτικές για τους ξένους και την Τρόικα διαπραγματεύσεις, να καταργήσει δημοκρατίες και συντάγματα, να υπογράψει την εξαθλίωση των πολιτών και της κοινωνίας, να μην ενοχληθεί ούτε μία συντεχνία, να μην συλληφθεί ούτε ένα ευρώ από την φοροδιαφυγή και να βουλιάξει η χώρα στην ατέλειωτη ύφεση και στην ανεργία.. Και όλα αυτά θυσιάζοντας ακόμα και το προσωπικό του γυμναστήριο προκειμένου να σωθεί η πατρίς.. Εν ολίγοις ο ήρωας αυτός κατάφερε το ακατόρθωτο. Βούλιαξε μια ολόκληρη χώρα προκειμένου να τη σώσει..
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βρήκε και το χρόνο και το κουράγιο να αποτρέψει και ένα κοτζάμ πραξικόπημα! Λίγα είναι αυτά τα κατορθώματα; Ποιος άλλος θα μπορούσε να τα καταφέρει;; Τελικά αμφιβάλω αν είναι δυνατόν όλα αυτά να τα κάνει ένας άνθρωπος μόνος του, αν δεν είναι υπεράνθρωπος ή τουλάχιστον ένας ΓΑΠ ΝΟΡΙΣ όπως πια τον αποκαλούν.. Α, ρε Άγιε Ψυχάρη («αγιος» γιατί υπήρξε και διοικητής του Αγίου όρους επί Παγκάλου φυσικά) να δούμε, τί ακόμα θα «αποκαλύψεις» για να σώσεις τους Γιωργάκηδες και τον πασοκισμό από την κρεμάλα της Ιστορίας.. Πάντως μην ανησυχείς. Ακόμα και εξωγήινοι να επιτεθούν στον πλανήτη εμείς ηγέτες σαν τον ΓΑΠ ΝΟΡΙΣ θα ξαναψηφίσουμε προκειμένου να σωθούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων