Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Gyllene skymning (Χρυσό ηλιοβασίλεμα)...

Svennegreken...
Ο σκληρός πυρήνας της χρυσαβγής στην μπουζού, όμως το ποσοστό των Ελλήνων που έχει φασιστική νοοτροπία παραμένει το ίδιο. Και τέμνει το πολιτικό φάσμα οριζοντίως.
Και έγινε λοιπόν το απίστευτο:
Η ΝΔ του Σαμαρά, που έχει μαζέψει μέσα ό,τι ακροδεξιάς καρυδιάς καρύδι υπάρχει στην πιάτσα, έριξε στην μπουζού τους τελειωμένους ναζιστές του ηγετικού πυρήνα της χρυσαβγής! Οι μέθοδες (sic) βρίσκονταν εντός του εύρους από το όριο της νομιμότητας μέχρι την πατσαβουροποίηση συντάγματος και νόμων, αλλά όσο να 'ναι δεν μπορεί κανείς παρά να ευχαριστιέται με αυτό το θετικό ψίχουλο, έστω και με καθυστέρηση 15 ετών. Ξέρετε, τότε το 1998 επί ΠΑΣΟΚάρας, που Περίανδρος και Σια προκάλεσαν βαριές σωματικές στον Δημήτρη Κουσουρή στις καφετέριες της πλατείας που βρίσκεται απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Αντιφά ράπερ πανηγυρίζουν:

Βορίδας, αντιφά, γιο!
Μπουμπούκος, αντιφά, γιο!
Φαήλος αντιφά, γιο!
Πολύδωρ, αντιφα... εεε... τι να βάλω ρε;
- Έλα ρε μαλάκα βάλε κόρη, κόρες έχει ούτως ή άλλως!
- Πολύδωρ, αντιφά, κόρη!
-Τους πήρες τα σπλάχνα μεγάλε!

Αλλά ας σοβαρευτούμε:



Τι ήταν οι 500.000 που ψήφισαν την ΧΑ στις εκλογές και το δημοσκοπικό 15% του 2013;

1. Ένας πολύ μικρός πυρήνας τελειωμένων νεοναζί που αποτελούν και το πραγματικό μέγεθος της επιρροής του μορφώματος, ήτοι 0,1-0,2% του εκλογικού σώματος.

2. Ένα σώμα ατόμων ΟΠΑΔΙΚΑ δεξιών προς ακροδεξιών που χτυπήθηκαν από το μνημόνιο και άφησαν την ΝΔ. (Οπαδικά δεξιός είναι αυτός που ενώ τα συμφέροντά του δεν είναι με την δεξιά, πουλάει την ψήφο του για έναν διορισμό ή σταζ, ή ακόμα χειρότερα γιατί νομίζει ότι η δεξιά δεν παραβιάζει τις δέκα εντολές του θεού των Εβραίων, τον οποίο έχει για Έλληνα από τα Φάρσαλα. Θεϊκός ο χαλβάς Φαρσάλων γαρ).

3. Ένα άλλο σώμα ατόμων που χτυπήθηκε από το μνημόνιο, δεν προέρχονταν από την δεξιά, αλλά ψήφισε ΧΑ για να "δείξει" στο ΝΔΣΟΚ. Μπας και ρίξει ο Παναγιώταρος τίποτα μπούφλες στον ΓΑΠ ή τον Σαμαρά ας πούμε.

Γιατί έγίνε λοιπόν η ορθή ενέργεια εναντίον της Χρυσής Αβγής;

"Διότι το αντιφασιστικό κίνημα στις πλατείας και τους δρόμους ανάγκασε τους ανάλγητους κυβερνώντες... "

Όπα μεγάλε, κατ, κατ, όπα φίλε άκυρο. Η κυβέρνηση δεν ιδρώνει από τέτοια. Δεν οφείλεται σε αυτό. Το αντιφασιστικό κίνημα απλά έσωσε τα προσχήματα για λογαριασμό των Ελλήνων, όπως έσωσε τα προσχήματα το Πολυτεχνείο κατά την διάρκεια της χούντας. Η χούντα έπεσε όταν εκτέλεσε την αποστολή της να ανοίξει τον δρόμο στους Τούρκους στην Κύπρο.

Είναι αλήθεια ότι η ΧΑ είχε αρχίσει να αποθρασύνεται και να γίνεται ανεξέλεγκτη. Το τρέχον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έπρεπε να κάνει κάτι. Όμως...


Ξέρετε εσείς κάτι που να είναι οργανωμένο από Νεοέλληνες και να κάθεται σωστά; Κατά κανόνα γίνεται ρόιδο και θρήνος. Κάτι σαν την ενδεκάδα της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας (2-1 τελικό)

Από όξω ήρθε η εντολή. Μπάσανε δάχτυλο κει που ο ήλιος δεν φωτάει στους υπαλλήλους του Τόμσεν.

ΕΕ, ΗΠΑ, Εβραϊκά συμβούλια διαμήνυσαν: "Τελειώνετε με αυτούς".

Και φυσικά είχαν στην συγκεκριμένη περίπτωση δέκα χιλιάδες δίκια.

Δεν βρίσκετε ότι είναι εξωφρενικά βολικό να έχει τελειώσει η επιχείρηση "χρυσή ομελέτα στην μπουζού" σε τέτοιο χρονικό σημείο ώστε να κομπάσει ο Σαμαρεύς στο Εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, για το πόσο αντιφά είμαστε οι Έλληνες τέλος πάντων;

Ελάτε τώρα...

Τι μέλλει γενέσθαι;

α) Το έλασσον: Οι ψηφοφόροι της ΧΑ σε περίπτωση διάλυσης του μορφώματος και μη δημιουργίας του "Κυανόλευκου πλατινέ καταμεσήμερου" θα πάνε κυρίως στους Ψεκασμένους Έλληνες. ΝΔ δεν επιστρέφουν ούτε με σφαίρες. Μνημονοχτυπημένοι είναι, όχι μαλάκες.

β) Το μείζον: Ο ταχυδακτυλουργός για να κάνει το κόλπο του να πιάσει, κοιτά να αποσπάσει την προσοχή των θεατών μακριά από την κρίσιμη περιοχή όπου κάνει τα "μαγικά" του. Έτσι και τώρα, έχοντας η κοινή γνώμη την προσοχή της στραμμένη στους ναζί, θα της έρθει κάτι πολύ δυσάρεστο...

Ανθρώπινο κρέας μου μυρίζει...

ΥΓ.

Ο ανορθόδοξος τρόπος αποκεφαλισμού της χρυσής ομελέτας αποτελεί κακό προηγούμενο και για άλλους αποκεφαλισμούς... Φαήλος σπρέχεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων