Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κακόμοιρε υπουργέ! - Pheme.gr


Pheme.gr...
 Κακόμοιρε υπουργέ!




ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

Πόσο διασκεδάζω όταν παρακολουθώ υπουργούς Υγείας να διαφημίζουν την αγωνία τους για την κατάρρευση του συστήματος υγείας, εκβιάζοντας μας ότι τα χειρότερα δεν πέρασαν αλλά ότι βρίσκονται μπροστά!

Πόσο πολύ διασκεδάζω όταν τους ακούω να περιγράφουν τον πόνο τους για την ταλαιπωρία "αναξιοπαθούντων" συνανθρώπων μας, την οποία και αποδίδουν στην ακυβερνησία της χώρας, στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στην δεξιά φαβορίτα του Τσίπρα που είναι πιο κοντή απ’ την αριστερή, στις κακές φαρμακοβιομηχανίες, στη Mont Blanc που ξέμεινε από μελάνι.

Είναι να μην αρρωστήσεις άνθρωπέ μου.. Διότι μετά θα βρεθεί κάποιος υπουργός Υγείας που θα σε στολίσει κανονικά, χαρακτηρίζοντας σε "αναξιοπαθούντα".

Είναι να μην αρρωστήσεις άνθρωπέ μου, διότι μετά δεν θά’χεις μόνον τον θάνατο να σε εκβιάζει, αλλά και τη ζωή μαζί.

Είναι να μην αρρωστήσεις γιατί θα πέσεις σε καμιά επιτροπή του ΙΚΑ που κι εκείνη θα απαιτεί να δει μπροστά της κάποιον "αναξιοπαθούντα", να ζητάει τον οίκτο τρεκλίζοντας και κλαίγοντας για να πάρει αυτό που δικαιούται με βάση το νόμο!

Βλέπεις, ο οίκτος σ’ αυτήν την χώρα έχει πολύ μεγαλύτερη πέραση από την αξιοπρέπεια.

Συμπάθα με υπουργέ αλλά εσύ είσαι αναξιοπαθούντας. Εσύ που περιφέρεις προκλητικά τη δήθεν συμπόνια σου με κακομοίρικο ύφος και τη λυπησιά σου από κανάλι σε κανάλι. Εσύ είσαι αναξιοπαθούντας που δεν τόλμησες να τα βάλεις με τα κυκλώματα της Υγείας που κατασπάραζαν, και συνεχίζουν να το κάνουν, αυτόν εδώ τον τόπο.

Εσύ είσαι αναξιοπαθούντας που δεν σκύβεις το κεφάλι από ντροπή για όσα τραγικά έκανες στον τομέα της δημόσιας υγείας, αλλά απεναντίας βγαίνεις στην αντεπίθεση..

Εσείς είσαι αναξιοπαθούντας που έχεις καταδικάσει στον "οίκτο" και στη "ζητιανιά" της δημόσιας υγείας τους πολίτες αυτής της χώρας. Με τα βρωμερά παιχνίδια σας, τους κάνατε ζητιάνους για ένα φάρμακο, για μια σύριγγα, για έναν επίδεσμο.

Μη ζητάς και τα ρεστά λοιπόν, αυτό δεν είναι θράσος, είναι κακομοιριά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων