Από τότε, ούτε μια εβδομάδα δεν έχει περάσει, που παράγοντες του μιντιακού και του πολιτικού βίου εξέφρασαν την άποψη ότι η σοβαρή Χρυσή Αυγή μπορεί να συνεργαστεί με την Ν.Δ., που είναι εξ ορισμού σοβαρή, συνέβησαν τα εξής: Πενήντα Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με ρόπαλα και καδρόνια σε μέλη της ΚΝΕ που κολλούσαν αφίσες στο Πέραμα, στέλνοντας εννιά εξ αυτών στο νοσοκομείο. Ομάδα χρυσαυγιτών με επικεφαλής τους βουλευτές Παναγιώταρο και Κασιδιάρη έδειρε οπαδούς της ΝΔ που συμμετείχαν σε γιορτή μίσους στον Μελιγαλά της Μεσσηνίας. Οι ακροδεξιοί και οι ναζί ανταγωνίζονται για την εκμετάλλευση της Πηγάδας. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, 55χρονος χρυσαυγίτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στην Αμφιάλη 34χρονο αντιφασίστα, που προηγουμένως είχε προπηλακιστεί από ομάδα μαυροντυμένων.
Τέτοια και χειρότερα θα συμβαίνουν όσο η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται από κάποιους σαν δύναμη που συμμετέχει ισοτίμως στο πολιτικό παιχνίδι, που υπό προϋποθέσεις μπορεί μέχρι και να συγκυβερνήσει, και όχι ως αυτό που πραγματικά είναι: Μια συμμορία δολοφόνων που θρέφεται από το αίμα των αδυνάτων. Είτε είναι ξένοι οι αδύνατοι είτε είναι έλληνες, ο φασισμός δεν κάνει διακρίσεις, μαχαιρώνει τους εχθρούς του στην καρδιά. Εχθρούς σαν τον 34χρονο αντιφασίστα ράπερ Παύλο Φύσσα, που οι μαυροντυμένοι βρικόλακες τον μαχαίρωσαν μπροστά στα μάτια των ανδρών και των γυναικών της Ομάδας Δίας. Μα τον Δία, η Χρυσή Αυγή έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της, τουλάχιστον πολύ σοβαρότερα απ' όσο έχει πάρει τον δικό της η αστυνομία.
Τέτοια και χειρότερα θα συμβαίνουν όσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η ακροδεξιά δράκα που τον περιβάλει εξισώνουν την Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ναζί με την Αριστερά των αγώνων, τον Μιχαλολιάκο με τον Γλέζο. Ξέρετε πως αντέδρασε το επιφανές μέλος της δράκας Χρύσανθος Λαζαρίδης, όταν έμαθε για τη δολοφονία του 34χρονου; Βγήκε από μόνος του στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ- στην οποία νοιώθει προφανώς σαν το σπίτι του και βγαίνει όποτε του καπνίσει- και μίλησε για ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής και ομάδες κρούσης του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς ντροπή, χωρίς περίσκεψη, χωρίς συναίσθηση της σοβαρότητας των πραγμάτων.

Και μετά έχουνε το θράσος να μιλάνε για το συνταγματικό τόξο που θα προστατεύσει τη χώρα από τον κίνδυνο του ναζισμού. Μιλάνε για προστασία οι προστάτες των φασιστών, οι Λαζαρίδηδες και οι Μπαλτάκοι, που τριγυρνάνε στους διαδρόμους της Βουλής και απειλούνε ότι, αν δεν περάσουν τα νομοσχέδια, ο Σαμαράς θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με τους χρυσαυγίτες. Αυτοί που διαδίδουν από δω κι από κει ότι, αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει βίαια και θα προκληθεί εμφύλιος.
Στέλλα, φύγε. Η θεωρία των δύο άκρων κρατάει μαχαίρι