Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Επενδύοντας στον φόβο...

Swell...
Η κυβέρνηση δείχνει να εκμεταλλεύεται τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ως μάννα εξ ουρανού. Με αφορμή τη δολοφονία, σύσσωμη η κυβέρνηση επιδίδεται στην τρομοκράτηση του κόσμου, αναγάγοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε μητέρα όλων των κακών. Και απαιτεί στο όνομα της αντιμετώπισής της, να ξεχάσουμε τα πάντα. Να ξεχάσουμε την ανεργία, να ξεχάσουμε την πείνα και την εξαθλίωση, ουσιαστικά να ξεχάσουμε τις συνέπειες των επιλογών της κυβέρνησης.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ θα έπρεπε να οδηγήσει την κυβέρνηση στην ακύρωση της θεωρίας των δύο άκρων, αυτή αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο. Η λόγω ευρυστερνίας και της σχετικής "διαστροφής" του Α. Παπανδρέου εμπλακείσα στην πολιτική Διαμαντοπούλου, δήλωσε ότι "η συγκεκριμένη θεωρία είναι απαράδεκτη μεν, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για το γεγονός ότι η βία μπήκε στην καθημερινή μας ζωή". 'Αλλο πράγμα η βία και άλλο η δολοφονία, πρόσθεσε.
Η Διαμαντοπούλου προσποιείται ότι δεν γνωρίζει πως και η ανεργία είναι βία. Αγνοεί ότι 1,5 εκ. άνθρωποι είναι θύματα αυτής της βίας. Βία που έχει ασκηθεί από την κυβέρνηση που υποστηρίζει η ίδια. Και ήταν το κόμμα που εκπροσωπεί, με το φαγοπότι που έστησε επί 20 χρόνια στο δημόσιο πλούτο, αυτό που έδωσε τη δυνατότητα στον ΓΑΠα αρχικά και τον Παπαδήμιο και τον Σα(χλα)μαρά στη συνέχεια, να μετατρέψουν ουσιαστικά τη χώρα σε προτεκτοράτο των δανειστών. Αυτών που μας έδιναν δάνεια για να πλουτίζουν με τις προμήθειες οι δεκάδες "Τζοχατζόπουλοι" του πολιτικού συστήματος και να χρεώνεται για το σύνολο ο λαός.
Η κυβέρνηση επενδύει στο φόβο και την τρομοκράτηση του κόσμου, για να συνεχίσει απερίσπαστη το καταστροφικό της έργο του σαμαρικού success story. Ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δυναμικό όπλο της κυβέρνησης και του συστήματος. Γι' αυτό την βλέπουμε συνεχώς να βοηθά τους μηχανισμούς του κράτους στην αντιμετώπιση όσων αντιδρούν στην πολιτική του κυβερνητικού εσμού και τις συνέπειες που έχει αυτή. Είναι τόση η οφέλεια της κυβέρνησης από αυτή τη βοήθεια, που αδιαφορεί για τα ερωτήματα που της θέτουν ευθέως πλέον από το εξωτερικό για αυτή τη στενή σχέση και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων