Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«πολιτική μασκαράδων» με πρωταγωνιστές Καραγκιόζηδες…

Χειμωνιάτικη Λιακάδα...
Ο Φλεβάρης είναι εδώ! Ο Καρνάβαλος επίσης . Τα τελευταία χρόνια ήρθε κι  έχει εγκατασταθεί  μόνιμα πια στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Γι αυτό κι από ότι φαίνεται οι μυγδαλιές θα αργήσουν να ανθίσουνένα το χελιδόνι κι η Άνοιξη ακριβή κτλ . κτλ ..
Samaras-Germanotsolias-Stournaras-Karagkiozis
Οι πολιτικοί μας δεν βλέπουν ότι καλά-καλά δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω και τους παίρνει ο κόσμος στο κατόπι και συνεχίζουν κανονικά τις κοκορομαχίες τους στην Βουλή προσπαθώντας ο ένας να ρίξει τα βάρη στον άλλον για την άθλια κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα.

Φτερό στο άνεμο η στήλη, διχασμένη ανάμεσα στο χρόνο, στον τόπο, στο παρελθόν, στο σήμερα και στο μέλλον. Οι «Μασκαράδες» που ασχολήθηκαν με το μικρόκοσμο μας, έσπασαν τα μηχανάκια της AGB , δεν μπορώ όμως να ζήσω την κάθε μέρα μου με  δαύτους στη ζωή μου.
ScreenHunter_13 Jan. 17 02.25
Ο Φεβρουάριος ξανάρχεται…Στην Ελλαδούπολη  έχουμε  Καρναβάλι  ουσιαστικά  όλο το χρόνο ..
Φέτος είναι η χρονιά του Κλόουν…του Κωλοτούμπα
Μη σας ξεγαλελά το ύφος του ..εδώ δεν είναι  ένας καρνάβαλος με χαμόγελα …με μασκαρέματα  και   γλέντια …
καρναβαλος
Ετούτος ο Καρνάβαλος άλλοτε  μας απειλεί,  άλλοτε ικετεύει ( τους δανειστές δυνάστες μας) άλλοτε φωνάζει, άλλοτε κάνει μαγκιές, άλλοτε μας εκβιάζει  και σε καταστάσεις δύσκολες απλά  ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ (!),
.. Βασικά όμως ψεύδεται και ξαναψεύδεται  αδιαλείπτως και ασυστόλως.

Πρόσφατα δε και μέσα στον πανικό του ο απερχόμενος καρνάβαλος, βλέποντας πως είναι καμμένο χαρτί στις εκλογές που έρχονται 
…τάζει … χιλιάδες  θέσεις εργασίας(;)
Άκουσα ότι έχει ευκαιρίες για δουλειά στα Ίμια αλλά όλες είναι με ιμιαπασχόληση ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ και με ανώτατες αποδοχές μέχρι 450 ευρώ, υπόσχεται  ο Καρνάβαλος,παίζει ο bob O  Sφουγκοκολάριος.

bob-o-sfougarakis
  Κοροιδεύει με τις ανάγκες  εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, εκατοντάδων χιλιάδων νέων, που δεν μπορούν να κάνουν πιά όνειρα μέσα στην ίδια τους την Ελλαδουπολη, γιατί ο ίδιος  είναι  που ξεπούλησε το μέλλον τους.
sam
Σε τούτη την πολυτάραχη άκρη της γης που γεννηθήκαμε και ζούμε, μας κυβερνούν οι Καραγκιόζηδες και ξωπίσω τους  σέρνονται και ένα μπουλούκι απο μασκαράδες υπουργούς  κι ένα σμάρι από  “παπαγαλάκια” που  μας πρήζουν ακόμα και το πρωί  απ΄ την τι βι χαλώντας μας ακόμα και το ξεκίνημα της μέρας.
oikonomeas
Ετσι  με τα χρόνια οι διάφοροι  τούτοι  “μασκαράδες” κατάφεραν μια χαρά , να μας αλλάξουν το παρόν και να μας στερήσουν το μέλλον!
Παρ όλο που οσονούπω  έρχονται  Απόκριες μην τους αφήσεις Ελληνάκο μου να διασκεδάζουν άλλο σε βάρος σου.
“ Ξύπνα  κι αντέδρασε καημένε άθρωπε γιατί θε κάποτε να γεράσεις
και τα έρμα τα νιάτα δεν θα πουλιούνται πια … για να τ΄ αγοράσεις “ !
…σε  γ@μ%^ν  αναδρομικά, κι εσυ δεν αντιδράς ούτε ετεροχρονισμένα !
.
.
Υγ .Για καθε ομοιότητα στα σκίτσα δεν  βάζω δα και το χέρι μου στη φωτιά πως είναι τυχαία,  αλλά σας διαβεβαιώσω πως έχει να κάνει με τις Αποκριές και μόνο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων