Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πατρίς , θρησκεία , οικογένεια … Πολύδωρας...

Τα Κουρελια τραγουδαμε ... ακομα...

Τον νέο πολιτικό φορέα που ακούει στο όνομα “Ένωση για την πατρίδα και το Λαό” παρουσίασε ο πολιτικός άνδρας που ακούει στο όνομα Βύρωνας Πολύδωρας. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην ΕΣΗΕΑ , αποκάλυψε ότι θα ηγείται ο ίδιος αφού οι υπόλοιποι που τον πλαισιώνουν είναι για τα μπάζα. Αγορά πολιτικού πριν από εκλογές δύσκολα πετυχαίνεις. Συνήθως σου βγαίνει παλτό. Σαν τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές του Δεκεμβρίου.
Μαζί του στην παρουσίαση βρέθηκε και το πολιτικό παλτό που ηγείται της “Νέας Μέρας” Χρήστος Ζώης, ενώ ένα σωρό πολιτικά παλτά που σήμερα δεν έχουν ένα κόμμα να τους περιθάλψει, στελέχωναν το ακροατήριο. 
Ο βασικός λόγος της ίδρυσης  της “Ένωσης για την πατρίδα και τον Λαό” από τον Βύρωνα Πολύδωρα υπήρξε η αδυναμία του Αντώνη Σαμαρά να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος καθώς  και η δική του αδυναμία να πληρώσει τα δάνεια του.
Υποστήριξε ορισμένες φιλελεύθερες απόψεις σχετικά με την υποχρεωτική εξάντληση της τετραετίας, την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και τη μη διάλυση της βουλής με αφορμή αδυναμίας εκλογής προέδρου. 
Επίσης καταδίκασε τη βία χωρίς να διευκρινίζει αν εννοεί από όπου και αν προέρχεται ενώ αντίθετα καλοδέχτηκε τις ψήφους από όπου και αν αυτές προέρθουν. Καταδίκασε όλους αυτούς που κατά το παρελθόν έφευγαν από το κόμμα τους για να σχηματίσουν δικό τους κόμμα, φωτογραφίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον εαυτό του. Ο ίδιος δηλώνει στρατιώτης ιδεών και όχι ηγεσιών παρόλο που τόσα χρόνια υποστήριζε ηγεσίες και όχι ιδέες. 
Παραδέχτηκε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο, δηλαδή από το 2012, έχει ενοχές και τύψεις ενώ φεύγοντας από την Ν.Δ. για να ιδρύσει το δικό του κόμμα άφησε στην Ν.Δ. τόσο τις ενοχές του όσο και τις τύψεις του. 
Είπε ακόμη ότι στόχος του είναι να ξαναβάλει την πολιτική στο παιχνίδι και υπερασπίστηκε την πολιτική που την άρπαξαν οι τραπεζίτες σε όλο τον κόσμο. Προσέθεσε ότι σήμερα η πολιτική είναι κομπάρσος στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, παγκοσμίως, αφού οι τραπεζίτες τρώνε τα πολλά και οι πολιτικοί τα λίγα.
(Τι κακό είναι αυτό ; Εκεί που λες ότι ξεμπέρδεψες με τον έναν, ξαναεμφανίζεται και φέρνει και την παρέα του.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων