Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Υπάρχουν τρομοκράται εις τον ΔΟΛ;

Γ. Ανανδρανιστάκης , απο την Αυγη...
"Σύσσωμος ο φιλο-τρομοκρατικός Τύπος επιχειρεί να μας πείσει ότι όλα είναι υπερβολές, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει τρομοκρατική απειλή διότι η μόνη πραγματική απειλή είναι τα Μνημόνια - και ο Δένδιας... Αν κατάλαβα καλά, στο ταραγμένο τους μυαλό το μόνο ζήτημα που θέτει η τρομοκρατία είναι η μεταχείριση των τρομοκρατών από την Αστυνομία». Γιάννης Πρετεντέρης, από τα "Νέα" της 7ης Φεβρουαρίου. Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος: Στην Ελλάδα υπάρχει φιλο-τρομοκρατικός Τύπος, ο οποίος απαρτίζεται από όσα ΜΜΕ θεωρούν απαράδεκτο να βασανίζονται οι κρατούμενοι, ακόμη κι αν αυτοί είναι τρομοκράτες. Ποιοι είναι οι φιλοτρομοκράτες; Είναι η "Αυγή", ο 105,5 Στο Κόκκινο, το Left. gr, η "Εφημερίδα των Συντακτών", οι "6 Ημέρες", "Το Ποντίκι", η "Ελευθεροτυπία", το TVXS. Εκτός κι αν ο κ. Πρετεντέρης εννοεί και όσους, πρόκειται για δεκάδες, έγραψαν στα "Νέα", στο "Βήμα", στην "Καθημερινή", στο Protagon πύρινα άρθρα κατά των βασανισμών. Εκτός κι αν εννοεί την ίδια την εφημερίδα του, που τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου βγήκε με πρωτοσέλιδο τα τσακισμένα πρόσωπα των συλληφθέντων της Κοζάνης και τίτλο «Ήταν μόλις είκοσι χρονών». Φιλοτρομοκράτης και ο Μεμής;
Φιλοτρομοκράτες, λοιπόν. Στον Αμερικανικό Νότο τους λέγανε φιλονέγρους και τους κρεμούσανε στο πιο ψηλό κλαρί. Και να είμασταν απλώς φιλοτρομοκράτες: «Επέλεξαν», συνεχίζει ο Πρετεντέρης, «να πολεμούν 'το σύστημα' δι' αντιπροσώπων. Εικοσάχρονων αντιπροσώπων. Εκείνους που παρήγαγε ‘η μεγαλειώδης εξέγερση του Δεκέμβρη'. Διακινούν τη λογική της βίας, τον ειρμό της βίας, τη ρητορική της βίας, την αιτιολόγηση της βίας, αλλά αφήνουν τη βρόμικη δουλειά στους πιτσιρικάδες. Τζάμπα μάγκες, δηλαδή... Μοιράζουν τα καλάσνικοφ στα παιδιά και εκείνοι ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Όχι, δεν είμαστε φιλοτρομοκράτες, είμαστε τρομοκράτες ντεκλαρέ! Μοιράζουμε σε εικοσάχρονους καλάσνικοφ αποθηκευμένα σε υγρές αποθήκες. Πιάστε τους επειγόντως, κ. Δένδια, υποδεικνύει με τον τρόπο του ο Πρετεντέρης. Κρύβονται στην "Αυγή", στο Κόκκινο, στο Left. gr, στην "Εφημερίδα των Συντακτών", στις "6 Ημέρες", στο "Ποντίκι", στην "Ελευθεροτυπία", στο TVXS. Μήπως κρύβονται και στα "Νέα" και στο "Βήμα", μήπως υπάρχουν τρομοκράτες και εις τον ΔΟΛ; Αν κρύβονται εκεί, πιάστε τους εκεί! Η ρουφιανιά είναι σαν την αγάπη: δεν γνωρίζει σύνορα.
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι την επόμενη φορά που θα πάει κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του Πρετεντέρη, θα πάρει το φασίζον δημοσίευμα και θα του το τρίψει στη μούρη. Στη μαρμαρένια μούρη του στρατοδίκη της εποχής του Εμφυλίου. Θα μπορούσαν επίσης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην πάνε, για ένα μήνα έστω, βρε αδελφέ, στη στημένη εκπομπή του ανθρώπου που τους κατηγορεί φόρα παρτίδα ότι μοιράζουν καλάσνικοφ σε εικοσάχρονους, αλλά γι΄ αυτό δεν είμαι απολύτως βέβαιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων