Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τι λέει για αυτά ο Άνθιμος;

Λωτοφαγος...
Εκτός από χρυσαύγουλα, φύονται και άλλα άνθη του κακού στην Ελληνική Αστυνομία.
Όπως δύο μπουμπούκια, τα οποία πλήρωναν για να βλέπουν σε απευθείας μετάδοση -και όχι "ζωντανά", βρε αγράμματοι δημοσιογράφοι!- βιασμούς ανήλικων Φιλιππινέζων!
Το πιο ιδεχθές έγκλημα. Αδιανόητο και ασυγχώρητο.

Μια ακόμα απόδειξη ότι το Υπουργείο Προ-Πο δεν ενδιαφέρεται ή απλώς δεν θέλει να περνούν οι αστυνομικοί από ψυχολογικά τεστ.
Προφανώς, επειδή ένας φυσιολογικός άνθρωπος, με φυσιολογική σεξουαλική ζωή, δεν θα συμμετείχε στον ξυλοδαρμό άμαχων διαδηλωτών και τον βασανισμό μεταναστών, ούτε θα συναινούσε στην καταπάτηση στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Η λατρεία του machismo, της εξουσίας και της βίας υποδηλώνει ψυχικά τραύματα που δεν επέτρεψαν στο πληγωμένο παιδί να εξελιχθεί σε ελεύθερο ενήλικα, ο οποίος επιλέγει τη σεξουαλική του ταυτότητα, χωρίς σκοτεινά σημεία. Με σεβασμό προς τους άλλους.

Παρένθεση: για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να συγχαρούμε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία επανειλημμένα έχει σώσει ανθρώπους, έχει διαλύσει κυκλώματα και έχει συλλάβει δολοφόνους, όπως τον σατανιστή τις προάλλες. Πολλές φορές αναρωτιέμαι με τι καρδιά αυτοί οι λειτουργοί επιστρέφουν στην οικογένειά τους και χαϊδεύουν τα παιδιά τους, ύστερα από όσα βλέπουν κάθε μέρα. Κλείνει η παρένθεση

Μιας και μιλάμε για σεξουαλική ταυτότητα, θυμάστε ποτέ τον λαλίστατο -για το gay pride- Άνθιμο να καταδικάζει βιαστές και παιδεραστές; Ζήτησε ποτέ την παραδειγματική τους τιμωρία; Ανέφερε έστω και μία φορά ότι ο βιασμός ανηλίκων ισοδυναμεί με δολοφονία της ίδιας της αθωότητας; Προσπάθησε ποτέ να απαλύνει τον πόνο των θυμάτων;
Θυμάστε κάποιον ιεράρχη να έβγαλε έστω κι έναν "δεκάρικο" για τη σεξουαλική κακοποίηση χιλιάδων ανηλίκων από καθολικούς παπάδες σε Ιρλανδία και ΗΠΑ;
Γιατί δεν την καταδίκασαν; Επειδή δεν ανακατεύονται στα εσωτερικά άλλων δογμάτων; Αντιθέτως, είναι μανούλες στο να διδάσκουν πόσο ανώτερη είναι η Ορθοδοξία σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά του χριστιανισμού. 

Και η μπάλα θέλει τον αγιασμό της!
Γι' αυτό και οι εκπρόσωποί της ορκίζουν κυβερνήσεις, κάνουν αγιασμούς, κατακεραυνώνουν όποιον ξεφεύγει από τον "ορθό δρόμο", ξορκίζουν περικοπές στους μισθούς τους, ενώ μοιράζουν συσσίτια από τρόφιμα που προσφέρουν οι πολίτες στα καλάθια των σούπερ μάρκετ. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, παπά θα βρεις από κάτω.
Και τα αυτοκίνητα επίσης...
Μέσα στη φούρια τους, όμως, δεν βρίσκουν να πουν έστω και μια λέξη για αυτό το φρικτό έγκλημα που διαπράττεται χρόνια τώρα εναντίον των φτωχών παιδιών, τα οποία απάγονται ή πωλούνται για να βιαστούν και να δολοφονηθούν σε απευθείας μετάδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων